вона працюе

Володя Жигадло
Дождь. Какая Комаровка?
Но энергии-то куча.
Люди празднуют. Неловко.
Жаль, история не учит.
Кофе с чаем? Потанцуем?
Пиво с водкой! Полежим!
Нет. Нельзя. Вона працюе!
От судьбы не убежим.

---------------
 "нещодавно по всій Україні з"явилися білборди "Вони блокують, Вона – працює", "Вони балакають, вона – працює", та інші."   (це було давно в часы премьерства Ю. Тимошенко)