Телефон

Виктор Худаков 4
   
Телефон, в матусі є,
І відверто вам скажу,
Що він жити не дає,
Цілий день жу, жу, жу, жу, жу.
То дзвіночки по роботі,
Чую знову, я бу, бу,
Так набридли, дяді й тьоті,
Сіла мама на трубу.

Треба телефонувати,
Лиш коли, я міцно сплю,
Слід дитині спокій дати,
Балачок, цих не люблю.
Балачки, то річ корисна,
Цілі ночі, цілі дні,
Та турбуєте навмисно,
Говоріть не при мені.

Розкажи матуся казку,
А бо пісню заспівай,
Появи безмежну ласку,
Телефон, десь заховай,
Хай собі телефонують,
Та ти трубку не бери,
В сіті принципи існують,
Лиш зі мною говори.