Ти зiпсував менi життя

Миклош Форма
Ти зіпсував мені життя
своєю пристрастю палкою –
тепер не знатиму покою
ні з ким ніколи більше я.

На голоси такі, як твій,
я озиратимусь дівочо,
і видадуть бажання очі,
здригнеться нервом голос мій.

І хтось, кому всміхнуся я,
вважатиме, що я розтала,
але я так тебе кохала,
що й з іншим буду лиш твоя...