Про нього

Татьяна Манойленко
І день шалений, і ніч казкова, з тобою все як в перший раз, за мить, то в полум'я, то в холод, ледь чутний шепіт наших фраз. І блиск очей, таких зелених,  як сталь пронзають мою душу, в них біль і недовіра серця, але стерпіти все то мушу. І в цей же час, їх блискіт ніжний, і теплий, як травнева ніч, коханий, я все надолужу, лишень до тебе доторкнусь. Твій стукіт серця б'є по скронях, одним питанням: ЧИ МОЯ? Чи це і є - такая доля, чи буде воля, чи моя? І відповідь, тебе не вгамить, бо недовіра в тебе в шані. Мій галас, буде дуже тихий, і очі все тобі розкажуть. Бо не відома мені сила, весь час дарує нам кохання...