Не забудь позитив!

Гета Маркеловская
НЕ ЗАБУДЬ ПОЗИТИВ !
За оком забрезжил рассвет,
Вьёт неспешно цепочку строка -
Радость светом украсит твой век,
Разольётся терпенья река.

Будет утро лишь добрым всегда,
Плодотворным и благостным день -
Не забудешь родных никогда,
Не заменит жертвенность лень.

Позитив - это двери в успех,
Всем об этом вокруг расскажи -
«Будут добрыми мысли у всех -
МИР избавим от боли и лжи... !»

26 января 2018г. - Генриетта (мGю)

"Слепая поэтесса-христианка Генриетта"
https://vk.com/genrietta_asd
 
#СТИХИГЕНРИЕТТЫ, #МGЮ, #ПОЭЗИЯ_ДУШИ, #лирика_души

_____________________________________________________

NEVER FORGET POSITIVE SMILE!
Scarlet dawn vermeily breathes my window,
Crepping lines of written strings go slowly -
Smile, - your age's dressed in grace of gladness,
Streaming deluge overflowing my sadness.

Barely gracious morning trends to good anytime,
Day's fertility enrich plenty blessnings in lime -
You will never forget native home-gloss,
You will never change His Sacrifice to sloth!

Positive Smile brings prosperity greetings,
Tell ev'ryone on your way you do'em meeting -
“Let all their thoughts be tenderhearted -
Then spare we men off pain or falsehood...!”


26th of January 2018г. - Genrietta (мGю)