i m pleased

Вера Офер
Judas kiss,
like lovely breeze
The sweetest lips
No there is
I looked for  peace
Through darkness nerrow
Blessed love was covered
On your arrow
& So....
Minedlessly praying on your biss
I am here is!

  Your spoiled miss