Тiльки забажай i затихне вiтер

Руслан Церковный
Тільки забажай – і затихне вітер,
Мовчазні сніжинки ляжуть на вікно.
І на себе тихо стоголосі віти,
Одягнуть красиве біле полотно.

Намалюй про себе довгождані мрії,
Одягни на шию кольоровий шарф
У ці дні холодні, він тебе зігріє,
Під веселу пісню новорічних арф.

Хоч зима і люта, і померзли квіти, -
Це пора кохання у холодний час.
Ми у тім коханні, мов маленькі діти,
Й мовчазні сніжинки накривають нас.

І коли настане новорічне чудо,
Ти тепла частинку іншим передай,
Його часто прагнуть дивовижні люди,
Це не буде складно, тільки забажай.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2018