I am Russian

Анна Мейфлауэр
I'm Russian

Let me savour this crystal quietness.
The chime of the bells is streaming from afar.
Autumn's face - an expression of sadness.
I was born and baptized here in Russia.

An Autumn epilogue is jingling evenly
Beneath autumn heavy grey skies.
My native land, blessed by The Almighty ,
Your charm is breathing between the lines.

Gone will be storms' wild passions,
Along with endless cold rain and snow.
Russia! I belong here, guys.
I'm in love! I am a Russian soul!

Мария Бесхлебная

Я русский

Позвольте тишиной хрустальной
Мне насладиться. Льётся звон.
В Руси лик осени печальный.
Я здесь родился и крещён.

Под небом серым, чуть нависшим
Звенит осенний эпилог.
Благословен мой край Всевышним,
Очарованье между строк.

Проходят бурь шальные страсти,
Унылые дожди и снег.
Россия! Здесь меня оставьте.
Люблю! Я русский человек!