Не садiть, люди, мак! - укр. мова

Марат Школьник
Знов чудило-дивак
Посадив собі мак
                на городі.

Радіє чудило,
Що добре вродило.
                Пощастило!

З маком пиріжечки
Рум'яні на дечку
                уявляє.

Ой, та вража сила,
Поки спав чудило,
                налетіла.

Наробили шкоди
Шукачі пригоди...
                Всюдисущі.

Повнісінькі жбани
Гуртом наркомани
                назбирали.

Всю ніч гультіпаки
Рвали-драли маки...
                Наковтались.

Кажуть, що чудила
Щось з їжі вдавило.
                Хвилювався.

Не садіть, люди, мак,
Бо і вам буде так.
                Пам'ятайте!