Шерехнуть кроки лiтнi

Марина Степанская
Рудим і жовтим листям -
Осіннім ластовинням
Окіл і середмістя
Рясніють. Ряботиння
 

Брунатне, янтареве
Обсипало дерева,
Дахи, шляхи та площі...
В морщавій, зсохлій трощі
 

Шерехнуть кроки літні -
Все далі, все тихіше.
А зазимки досвітні
Дошкульніші та зліші.
 

Осінні смолоскипи
Жахтять поодиноко.
Дрімливо небо кліпа,
Шерехнуть літні кроки...