Засумувала

Наталия Ивлева
Засумувала. Ввічливо мовчу.
Хтось напустив на небо хмари.
Може не треба нам того дощу?
Бо ти отримав мої чари.

Замислився. Шукаєш слушної години.
Грім скоро стихне за твоїм вікном.
І ти відвідаєш смачнючої малини,
Що вже чекає за твоїм столом.

Зустрілися. Зійшлися ми думками.
І небо завжди ясне відтепер.
Тримаєм одне одного руками.
Любов транслюємо в етер.

2018