до квiтiв рухiв

Гелена Смилянская
прогнеться щастям пройдена сторінка
вагомо маса впАде в дні життя,
до квітів рухів, до приємних звуків
прислУхаюся,
стишусь я,
і побіжать потоків
води  до струмочка,
і до смерічки вгору, поміж хмар,
а ось і блисне промінь сонця у волоссі,
заплутається в травах, у покосах
те пройдене життя,
що в споминах
моїх живе