Чую в тер до нас наближа ться

Карпова Светлана Вячеславовна
Ой те море
Те чисте та прозоре.
Немов краплина на сонці.
Ой душа моя
Душа, душенька
Заспокоює знов вітри

Ой те небо
Те чорне та густе.
Немов людське око.
Ой то лишенько
Те все листячко
Що згоріло, понесло...

Якби стала пташкою
Якби сонечком зігрілась
И якби вітерцем понеслась
Я би озерцем розмилась

Чую музику
Чую спів солов'я
Чую вітер до нас наближається