Ти тримай себе в долонях

Григоренко Павел Глазков
Ти тримай себе в долонях
Сумні очі, нехай ревуть...
Його тримали у полоні
Ти поруч з ним побудь...

Поклади йому гарні квіти
Та чому? - ти не питай...
На землі - ми всі, як діти
Але, він спить... нехай...