Пресвятой Богородице молитва

Борис Бериев
Всемилостивая Владычице моя,
Пресвятая Госпоже, Всепречистая Дево,
Богородице Марие, Мати Божия,
Пред тобою я, яко Ты пред честным Древом;

Несумненная и единственная моя Надежда,
Не гнушайся мене, не отвергай мене,
Не остави мене; заступись, попроси,
Чтоб мне в истине быти до скончания дней.

Услыши, виждь, Госпоже, помози,
Пречистая, к Сыну о мне воззови.

25/11/18
Борис Бериев

Первые три строки и первой и второй строфы из молитвы схимонаха Сампсона (Сиверса), переданной ему во сне преподобным Серафимом Саровским.