Люблю сваю Радзиму!

Владислав Вильский
Люблю сваю Радзіму,
Там лётаюць буслы.
Калі яё пакіну,
Заўжды вярнусь сюды.

Свой край я паважаю
І ўсёй душой цаню.
Тут першы раз кахаю
I першы раз люблю.

Жыву i разумею,
Як хораша тут быць.
Хадзiць пад чыстым небам
I пра вайну забыць.

Займацца сваёй справай
I шанаваць ўсiм.
Iсцi да сваёй мары
I ведаць, што любiм!

2016 г.