вечiрня МИТЬ, I.. ДАЛI, далi..

Зозуля Юрий Павлович
Добирався до бувшого малюночка приємнішими слідами біля свого згарища:
Юрію, з Новим роком і новими здобутками! Хай здоровиться і щастить Вам у рік трудівника - Коня! Давненько не була у Вас! Гарно, як завше, і цікаво!
Вера Кухарук   19.01.2014 00:38 
Не перебільшила пані Віра (даруйте, що підглянула) і мені сподобалось.
Галина Литовченко   27.01.2014 15:25
"і між Божого творіння
суперечки не буває..."
Безліч разів це хочеться повторити. Гарно. Дякую.
Галина Поручник-Ткачук   31.12.2014 01:36

Та за сей час змінилася й кожна мить життів, й виріс поріг бісу по ріг: ні дня, ні каїну, ні юді, не ріднЯ...
То що їм??  —  А смерть!!!
І лишень для вбереженої та новонародженої ріднІ перемальовую наново:

                вечір знов cтуляє квіти,
                випускає нА ніч тиші;
                і побігли тихі миші:
                виші — денне вшепотіти...

                вечір й сонце умовляє:
                втихомирити проміння;
                й поміж Божого творіння
                суперечки не буває...

                вмістить в місяць стос пророчень,
                обізве їх казочками;
                й нагляда за зірочками,
                щоб не втрапили до збочень...

                на умовне місце вийде,
                в час умовлений, світанок;
                й диха стиха в спину ранок...
                дай, — най спершу Світло зійде!!!