Чарiвнi i незрiвнянi Очаровательные, несравненные

Валерий Анатольевич 2
              Українські  чарівні  жінки - безумовно   найнеповторніше   творіння Бога   на  Землі...   Ніхто  не  зрівняється  з  ними,   щодо  душевної краси і  вроди ...     дивовижним   жіночим   шармом  і   щирому  співчутті  -  і в радощах…   і в горі…  А   привабливі   дівчата - українки...   одна   мить  спілкування  з  ними  залишає    навічно    чарівний  слід  у житті ... до  останніх    днів ...    як  сполох  чогось  небесного…   і   незабутнього ...


      Украинские  очаровательные   женщины - безусловно  самое  неповторимое  творение  Бога  на  Земле...   Никто  не  сравнится  с ними  в  душевной  красоте    и   изяществе...   удивительном  женском  шарме  и  искреннем сочувствии -   в  радости ... и  в горе ...   А  привлекательные  девушки – украинки…   недолгое    общение   с  которыми   навечно  оставляет   волшебный  след  в  жизни... до  последних  дней...   как    озарение    чего-то  неземного... и незабываемого ...



…  Кидають   спогади  у   вирiй    благодатi,
Що    серце    тишком   позбавляє   волі.
Побачення   в    вечірній   сіножаті,
З    цілунками   в    духмяному    стодолі…

В  уста, як   в  пелюстки, твої  вростати,
Про  все  на   світі  в  мить одну  забути.
В  мереживнім   подолi    заплутати,
Стрiмке   колiно    дотиком    вiдчути…


... Воспоминания     бросают  в   чудный   край,
И   сердце   вновь   трепещет,   как   в  начале.
В   степи   свидание ,  где     сенокосный   Рай,
И   поцелуи   в   пряном   сеновале…

Как  в   лепестки   медовых   губ   вростать,
О   всём   на   свете   вместе   забывая.
И   в   кружевном   подоле   заплутать,
Волшебную   коленку   обнимая…