Передбачення

Алла Дядык-Кузнецова
Чому мені так хочеться додому,
Коли я знову тут, на чужині?
У грудях так болить і невідомо,
Чому в душі дзвенять сумні пісні.

Співають за вікном всю ніч цикади
Про спокій та розмірене життя.
Та знову бачу в снах я барикади
і відчуваю страх за майбуття...

Чому я не знаходжу місця в світі
Де радість мою душу зігріва?
В Туреччині,чи навіть, на Гаїті
Країни, краще рідної, нема...

липень 2018 року.
Туреччина. Кушадаси.