Зелен холми

Алекс Щербак
Спати було вже не важко,
Відтепер так буде завжди.
Забув сьогодні про ті пляшки..
Не слухав мами поради.

Опинившись на кордоні,
Забути мусив про себе.
Вже не в своїм я полоні,
По душі Вона скребе..

Без терпіння йду у гору,
Співаю тихо і повільно..
Згадаю щасливу пору,
Коли грав не самостійно.

Мушу сьогодні служити,
Всупереч друзям і рідним.
Щоб спокійно(?) Завтра жити,
Без душі, натхнення, тільки...

В пошуках білого світла,
Пальці збирають мозолі.
В темряві бачу лиш крихти
Моєї щасливої долі.

Крізь болота, морози і сни
Піднімусь єдиним шляхом.
Як вчора, як завтра, завжди..
Мене не лякають теплом.

Один і той самий наказ:
"З нуля до восьми, ваш правий"
А я як свій власний баласт,
Від свободи знову тікаю!