Я буду

Алина Мозжерина
І неважливо, що, кому здається.
Хай що говорять різні люди,
там, певно, хтось засуджує,сміється.
А я у тебе завжди буду.

Коли тобі забракне духу,
і серце битиметься від тривоги,
уважно ти його послухай.
Воно підкаже, як знайти дорогу.

Всіх почуттів, що ти даруєш,
я, віриш, вже ніколи не забуду.
Як сумуватиму — відчуєш.
Я попри все у тебе буду.

І впевнена, що ти мене чекаєш.
Хай казна-що пліткують люди —
нам всеодно. Ми разом. Хоча знаєш?
Я всеодно у тебе буду.