Знайшов

Тарас Бондаренко
Цієї ночі я знайшов на небі твої очі,
Я вже не раз кохав тебе і досі хочу,
Лиш раз втрачав, та з мене годі.
Цієї ночі я чекав, що будеш поряд,
Відчував на дотик зорі -

Це як вітру доторкнутись моря,
його природа сховалися в тобі - це твій подих.
Тієї ночі збагнув Амур, що кожен його постріл
залишав в мені глибокий отвір,
сьогодні його стріли - це твій погляд.