Я мяю потяг до життя...

Галя Джежула
Я. Маю потяг до життя
Як мала потяг до кохання
Моя жага.  Мое бажання
Горлати в небо:
-Я_ Твоя!

Ти сіль.  Ти світло.  Ти вода
У тебе рину як у море!
Я бачу зорі,  що прозорі,
Та Світло нашого Христа...