Люба донечко в1таю

Валенсия-Велиция
Люба донечко вітаю,
З днем народження тебе!
Як те сонечко ти сяєш,
Тепле, ніжне, золоте!

Хай тобі не вадить доню,
Та не шкодить най ніхто.
Міх здоровячка міцного,
Щоб прожити літ за сто!

Неба мирного блакиті,
Сміху, радощів, пісень,
Вік зірчасто мерехтіти,
В дужих рученьках щодень!