The meAting...

Владимир Потаповский
T H E      M E А T I N G ...
 

I  want  to  meet
With  а  roasted   meat !

Yes,..  I  expect...
And  I'll  accept!..

I'll  call  my  wife
With  а  monstrous  knife!

( It's  very  fit
For  a  slicing  meat!

It's  like  a  sword!)
Don't  say  a  word! 

( I  killed ... at  once:
Someone  had  a  chance

To  steal  my  meat!..
I  shouted:    "Quit!!!.."

...We  killed  by  swords
Without   words...) 

      *    *    *

In  day,  at  night
( An  honest  knight!)

I'd  like  to  eat
My   roasted   meat!

I'll   soon  get   it!
And  I  will   EAT !!!

      *    *    *

...It's  better  than
To  study...    Then

I'll   write  a  line...
It   will  be   FINE !!!


...Наверное,  просто,  проголодался...

__________________________________________________________
   
   Игра слов:  "meat"    мясо;  "to  meet"    встречаться  (англ.);
   Оба слова произносятся почти одинаково:  "Мит"  и  "Миит".
   А  "meeting"  означает  встреча.   

   Надпись  на  фото:   «Вот  почему  я  не  вегетарианец».





...