Дывлюсь на свою рiдну мову...

Елена Нарижняк
Дывлюсь на свою рiдну мову ...
Чи чорт переiхав кому -то дорогу ,
Чи мало молитв мы тiй мовi сказалы ?..

Натружена речь ... Результат :
"От начала "

     30 11 2018
        Вначале было СЛОВО .