Ангел мой

Русалина Михай
How can I live without you,
Without  brown eyes of yours,
So kind and true,
Without tender caring hands?
And when I stole at you a glance,
I tried so hard to settle my heart.
This is not you who is to blame,
No help of words, they are in vain.
Through tears and despair
I say how much I care.

I want to tell you so much,
I want to feel your gentle touch,
But all I can just see you in my dreams...

Ну как мне жить, не видя вас?
Без Ваших теплых карих глаз,
Без Ваших чутких добрых рук
и сердца бешеного стук
Не усмирять, встречаясь с Вами взглядом.
Спасибо Вам за то, что были рядом.
В том Вашей нет вины, и нет моей, увы,
И ничего мне объяснять не надо.
По жилам пробегал огонь,
когда по-дружески ладонь
Касалась Ваша моих плеч,
И мне хотелось бы сберечь
В душе моей Ваш образ светлый,
Ангел мой.

I want to tell you so much,
I want to feel your gentle touch,
But all I can just see you in my dreams...