Как мала загадка

Данил Рахметов
Карандаша,партаппарата,
Азарта,траппа-
Зацарапать рада цаца.
Алкать шарада рада.
А лгать? Хаха. Ага!
Ватага,атака на Мадагаскар!
Банда напала!
Давка там,давка,мамаша, да
Заставка:
"Сахара наша"