молiмося... на укр. яз

Любонька
1
Відкриймо усі ду'ші сво'ї,
Нехай Бог заходить до них,
Дасть віри, надії, любові
І радість поділить на всіх.
Шоб стали серця' наші чисті,
Звільни'мось від темряви зла.
Молімося Діві Пречистій,
Щоб ненькою всім нам була'.
2
Христові молімося, люди,
Щоб долі полегшав хрести,
Хай воєн у Світі не бу'де,
Щоб дітям у мирі рости...
Молімо Предвічного Бога,
Щоб наші провини простив.
Терниста покути дорога,-
Якщо хто без міри грішив.
п/в:
Молімось до Бога,
Молімось до Сина,
До Духа Святого,
Бо Трійця - єдина!
Молімось, хай Божа
Свята Богородиця
Спастись допоможе
Й Вкраїна відро'диться...
3
Молі'мся до Янголів Божих,
Що нас по життю бережуть,
Що за'вжди стоять на сторожі
І Світло на крилах несуть...
А ще до Святих помолімось,
Що вірними Богу були',
Іменникам сво'їм вклонімось,
Чиї' нам імення дали'.
4
Подячно молімся за "манну"
Господню щоденну з Небес...
Співаючи Вишнім осанну,
Просімо, щоб дух наш воскрес.
Молімося Духу Святому,
Щоб з Неба на Землю зійшов,
До кожного нашого дому
Приніс благодатну  л ю б о в...
п/в:
Молімося, се'стри,
Молімося, браття,
Хай Правої віри
Не згасне багаття!..
Хай славному Роду
Продовження бу'де...
Молімося Богу,
Молімося, люди!..


(авторська пісня) 19/11/18/