Черкащина

Валентин Брилев
Черкащина-перлина України.
Дніпровські кручі, в  золоті лани.
Край дивовижний, що до серця  лине.
Красою дивною мене  ти полонив

В твоїх містах та мальовничих селах,
Живе опора нашої землі.
З козацькою усмішкою веселою
Одарки, Ганни, Христі, Василі.