12. 16

Кристина Шакула
I was taller than moon
І вода по пояс
І в мені вода
І сам я
прозорий і невагомий

або я чистий ніби скло
І час
іде
зі мною поруч тепер,
і запевняє
що я ніколи його більше не втрачу.