Революц1я б1дност1

Вова Дедуля
  Люди мріяли, сподівалися,
. Та Іуда їх всіх обдурив.
. Прогигикали, просміялися,
  Знищив душу, а серденько з'їв.

. От і маємо, долю маємо
  Безталанну, обібрану геть.
  Розуміємо і все знаємо,
. тільки сенсу нема, всюди смерть.
 
  Вона нищіть всіх, всіх торкається,
  Заважає проклята жить.
. Підкрадається, пробивається
. Там де злидні, туди біжить.

. То ж бо мусимо, не чекаючи,
. Як що далі плануємо жить,
  Ситих виродків, гидких виродків

  Всі коріння зачистити , змить.

.                В. Савош.