Блюев

Наталья Реляво
Засталося там тры хацiны
Ды буслiныя гнёзды- калёсы.
Там матулi прайшло дзяцiнства.
А майму ужо не давялося.

I спытае унук аднойчы:
Скуль жа род наш? - Я вiнавата
Адкажу:
          -  Бачыш, спее збожжа-
Там, калiсь, была наша хата.