Ховайся-38

Хохол Хохотович
Ти любиш короткі спідниці,
Гарячу помаду і секс,
Щоб було на що подивиться -
Й в усьому завбачить підтекст.
Ти любиш - підкреслити щирість -
Якої, мабуть, що немає,
Женешся за ексклюзивністю -
У рамках блискучого раю.

А я трикотажні спортивні,
З колінами - впертими надто,
І кофту, яка інстинктивно,
Рукав розтягає до пяток.
Я люблю забитись в куточок,
Сховатися за капюшоном,
Щоб там - зі своїх заморочок
Сплітати балади драконам.

Ти хочеш - чогось-таки хочеш,
Від друзів, батьків і бойфренда,
Айфон, що потрапив на очі,
Новинки від визнаних брендів.
Ти хочеш - у натяку кожнім,
Життя - як даремний дарунок,
На тістечко з вишнею схоже -
Що вабить солодким цілунком.

Я ж хочу - від тебе подалі
Від спраглих обсмоктаних хочу,
Сховатися геть від скандалів,
Від криків, що нерви лоскочуть.
Втікати, де, мабуть, не знайдеш,
Шляхами, що сходять з обочин,
Бо лячно мені, що не знаю,
Чого ти від мене - захочеш.