Ти знову з темряви прийшла

Бондаренко Михаил
Ти знову з темряви прийшла,
Кружляла, серце тяжко зачепила,
А потім вдарила в обличчя,
Весь холод світу піднесла
І в душу немічну жбурнула.
З тобою поруч я забув,
Радіти, жити і любити,
Тривога завжди давить груди,
Куди не ступиш біль і сльози,
І ти чекаєш на мій крик,
За тяжкими дверима.