Любов - полум, я Вогняного Свiту

Белякова Светлана Николаевна
Моя втома від життя така глибока.
Вона заважає бачити своє сьогодення.
Прагну її розігнати якомога швидше.
Невблаганний вогонь моєї боротьби
ледь тліє,та все одно жевріє.
Гірка розлука з минулим,
але солодке бажання нового, кращого.
Журба нехай прийме свою
прощальну хвилину.
Забула про спокій від страждань.
Надія, допоможи мені мерщій,
поки залишилася ще у серці
іскринка - жаринка до кращої днинки.
Тільки сни породжують дива,
в них я не сама.
Надія моя давня,
наче з кожним днем молодіє,
зве у простір мрії.
Розлучуся я з Долею сумною,
з пекельними її муками,
пошукаю ще радості на Цьому Світі.
Самотня, але ж вогник Душі жевріє,
не згаса, на сумні події не зважа.
В нім ознаку любові читаю,
ніяковію, лице осяйне прикриваю.