Досить полiтики!

Бондаренко Михаил
Весь світ у тривозі чекає кінця,
Людей обдурили, обіцяли життя,
Тепер процвітають бізнесмени святі,
Кишені набили політики злі.
Грабіж зупинити не в змозі ніхто,
Терпіти терор набридло усім,
Ганебною купою зібрались проблеми,
І давлять у очі, гнітять весь народ.
Це крик зачепивсь за легені,
Де сотні обдурених гнів,
Плетется за лютими сморід,
Душити країну слабку.
Де б'ють по головам снаряди,
Кипить жорстока війна,
Нам досить крові і поту,
Нам досить позора й брехні.
У злиднях ми жили так довго,
Тепер виганяють з кутка,
Немов тарганів у прокльонах,
Згинає братський народ.
Але ж ви самі дихнули,
І крові зачерпнули ковток,
Обдурені теж ви ходили,
Чому не припинити сліз?
Чому не припинити змови?
Ми віри і крові єдиної,
Ми разом будували цей світ,
Так досить, досить політики!
Живи український народ!