Чи кохання?

Иван Малеев 2
Чи є кохання на землі?
можливо є
та тільки різне воно в нас
у кожного своє.

твоє кохання як те море
бурхливе і страшне
Моє кохання як повітря
Пахуче і пянке.

Моє кохання,дати радість
Щоб було добре всім
Твоє кохання лише користь
і багатий дім.

Твоє кохання-це дарунки
які тобі даю
моє кохання,зберегти
всю молодість твою.