I вона написала менi

Миклош Форма
І вона написала мені
те, що кожен почути бажає:
«Я щораз Ваші вірші співаю...
Я співаю їх навіть у сні...

І такі Ваші вірші легкі,
так наспівуються без зусилля –
мов розкрились за спиною крила,
наче квіти вдихаю п’янкі...».

І зрадів я співочому сну
невідомої щирої пані:
я співав, як писав про кохання, –
хай співає мою таїну...