Нiкому не потрiбнi

Виктория Гребенюк Роженкова
Нікому не потрібні

Мої вірші нікому не потрібні,
Але душа,так хоче на папір.
Рядки прості,і трішки наче бідні,
Мабуть душа затерлася до дір

Та все одно благає порятунку,
І часом плаче,як мале дитя.
Шукає у рядках собі притулку,
І прагне словесами до життя!

Спинається на ноги,зріє словом
Хоча і біль дається їй взнаки.
Усі слова просіє від полови,
Вірші спече із справжньої муки.
05 12 2018 р
Вікторія Р