у вiчную пам ять..

Леман
4-го грудня у ході бойових дій на Попаснянському напрямку загинув старший солдат, стрілець-помічник гранатометника 2-го механізованого взводу 1-го механізованого батальйону 14-ї ОМБр, 25-річний Хлівний Богдан, уродженець міста Кривий Ріг. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ !...Співчуття батькам...



--дитинко..куди ж ти??..

--у вічную пам'ять..до армії ангелів..
  в ту височінь..де спокій уже не сполоха солдата..
  де сонця нема..зникне тінь..

--навіщо??..та як же ж..а як же життя??..
  а як же батьки..ненароджені діти??..
 ..дитинко..без тебе нема майбуття..
  без тебе душею тьмяніти..

--запізно..так трапилось..доля така..
  я там не спочитиму..ангелом буду..
  на варті з Небесною Сотнею я..
  на вічную пам'ять люду..