Не дивись на мене хлопче

Доктор Эф
Я на тебе задивляюсь,
Королеву кабаре.
Відчуваю – закохаюсь.
Віски, падло, не бере.
Як курчатко молодиця,
Сині очі та струнка!
Завітати під спідницю
Дуже тягне козака.

Не дивись на мене хлопче,
Не впаду як Карфаген.
Що ти дурнику шепочеш,
Я японьський манекен.
Он регоче охоронець,
На ютюб тебе знімав,
Як ти дівці з поролону
Секс палкий пропонував.

Приспів:

Гопця-лапця- дриця,
Ой стоіть у Гриця
Як жива перед очами
Тая молодиця
Бо любов - не мода,
Бо любов - не шкода,
Так про це подбала
Матінка- природа.