Укра нська свиня

Елена Мисевич
Українська свиня
Й українська корова
Прикрашають цю свічку...
Чудово... І знову
Ми попалим свиней,
І загубим корів?
Та нехай їм, лиш розум
Аби не згорів)))

Там ще курка?
Її обсмалімо також!
Хоч би яйца несла!
Як не хоче - "под нож"!

Ідея для подарунка, в українських національних кольорах...

Приймаю замовлення на виготовлення.

02.12.2018