Х ба ж не варта допомоги

Елена Мисевич
Хіба ж не варта допомоги
Людина з купою ідей?
Вона ж не просить, люди-боги,
А пропонує для людей
Цікаву гру, та ще й прикрасу,
Зготовлену з душею від
Майстрині, що мандрує часом,
Та зберігає родовід...


06.12.2018