Жовтн

Марк Семенов 07
символи життя великого міста
ледь помітні жовті вогні,
що займають прозорі вікна,
будинків, неживих зовні.
ви уїджаєте до незнайомого міста,
а вам усміхаються жовтні -
будинки, де вікна чарівно-жовті.
дивно?
та ні - гарно!
місто ж живе.