Не кажи, що любиш, це не так

Миклош Форма
Не кажи, що любиш, це не так:
над любов’ю сяє вищій вимір,
для якого не існує рими –
не осягне неба жоден птах...

Над любов'ю – вищій стан душі,
той, де більше слів – розкажуть очі,
той, де ніжність дотиків – пророча,
де мовчання – єдності рушій...

І нема, нема пересторог,
перепон і перешкод – немає,
ми живемо поруч і не знаєм,
що – над щастям, над любов’ю – Бог...