добiга цей рiк...

Тамара Романова
Добігає цей рік до кінця.
А події турбують серця...
Біль та сум за країну мою.
Народилась я тут та живу.
Тут побачила  сонце ясне,
Тут все тепле і рідне моє!
Батьківщина, квітуча моя!
За що люд і земля так стражда?
Хіба щастя для нас тут нема?
Тут роздолі лани і поля...
Хати в селах...й дороги нема.
За кордон подалась молодь вся.
Щоб прожити могла їх сім'я.
Ні роботи, ні щастя в людей.
Сумний погляд та сльози з очей...
Т.Р.@}~~ 08.12.2018г.