Я напишу...

Наталья Люшневская
Перо. Папір ось ...під руками...
Незайманий ще - чистий лист.
Вірш покладу на нім рядками
Віддам старання і весь хист.

Я напишу про жИта хвилі,
Що в небокрай ген-ген пливуть.
Про верби тихі, скромні, милі,
Що став надійно стережуть.

Про чистоту дівочу лілій,
Про дружні сім"ї, що в селі.
І про пшеничний колос зрілий -
Красу Таврійської землі.

Про чорнобривців - жаром сонця!
І про дівчИну на порі.
Про хвАцького сільского хлопця,
І про кохання до зорі.