З пiснею до УкраIни

Васютович -Большакова Валентина
 

Живи Україно, в любові щаслива,
У дружбі народів на все майбуття,
Освячена Богом, між вільними вільна,
Осяяна сонцем  Держава моя.

Слава народу  мудрому, слава,
Квітни,  Вітчизна,   рідна моя!
Живи, Україно, живи православна,
У  єдності й мирі  навіки -  віка!

У братстві з країнами добросусідства,
З Росією долею  бути  завжди.
Нас не здолає ворог злодійства,
Ми браття - народи  слов’яни усі.

Ми славимо труд, Батьківщину могутню,
Героїв безсмертя, славетність імен.
В істині з вірою – велич майбутнього,
Життя в сьогоденні - радість людей.



09.12.2018