Дослiди по хiмii - або - Отруене життя

Поэт Закарпатья Василий Галас
Дії нацвиробників –
схеми напрацьовані.
Бо трудящим кулаком
в пики не лупцьовані.
І тепер держави теж
скрізь гнила позиція.
Що їмо – пиши - отрут
підла композиція.
Ковбаса не ковбаса
наша – ізотерика.
Явно вбивче – молоко.
І сири – істерика.
Вина – сущий кримінал.
Хлібові наврочено.
Соки, води – теж статті,
і мука – склад злочину.
Не олія у пляшках,
й на розлив… Суспензія.
Фарш – помрете. І така –
до консерв претензія.
Хімвідходи різних мас
зиском врецептовані.
Головне – що платежі
вчасно акцептовані…
Хімікалії з полиць -
ой ганьба небачена!..
Натуральна їжа нам -
зась, не передбачена...

Грудень 2018